ONS VERHAAL

ElectroToys is opgericht eind 2020 door 2 broers uit Zwolle die een passie hebben voor techniek. Producten verkopen met het doel kinderen te stimuleren van de creativiteit en de geestelijke ontwikkeling.

De aarde & natuur is van onschatbare waarde en van levensbelang voor menselijk bestaan. Zo hebben wij de zon nodig voor licht en warmte, en de bomen, planten en dieren voor ons bestaan.

Wij willen via deze weg kinderen spelenderwijs kennis leren maken met elektriciteit en techniek. Door ieder op zijn of haar eigen niveau te laten knutselen en ontdekken, leren zij hoe belangrijk techniek en elektriciteit zoals groene energie in het dagelijkse leven is.

Om kinderen nieuwe dingen te leren, wordt vaak een speelse aanpak gebruikt. Met het oog op elektrotechniek kunnen kleine knutselaars belangrijke basisbegrippen leren op een niveau dat aan kinderen is aangepast en kunnen ze met de juiste apparatuur al vroeg zelf kleine projecten verwezenlijken. Of het nu een klein bootje op zonne-energie is of een zelfgebouwde voetbalrobot: met de juiste technische bouwstenen, spelletjes en boeken leren kinderen dat elektronica echt leuk is. Wij bieden geselecteerde producten aan waar kleine knutselaars helemaal gek op zullen zijn. Speelgoed varieert van kant en klaar direct spelen tot en met uitgebreide bouwpakketten voor de creatieve knutselaars.

Wij willen ons assortiment verder uitbreiden en zijn continue bezig met het verbeteren & vernieuwen van onze website. Wij hopen dat u een plezierige ervaring heeft tijdens het winkelen!

Leuk voor jong & oud!

 

Leerzaam Speelgoed

Educatief speelgoed op basis van groene energie. Uw kind wordt spelend wegwijs in de wereld van nieuwe groene energie... De omschakeling van fossiele brandstof naar klimaat neutraal energie consumeren is aangebroken.

1-5 Dagen Verzending

Wij versturen al ons speelgoed via pakketpost.

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf 55 euro.

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen.

Klantenservice

Mocht u meer info over het product, verzending, betaling of andere vragen hebben, kijk dan bij de pagina 'vragen en antwoorden' in het menu boven aan de pagina.

U kunt uw vraag ook sturen naar het onderstaande e-mail adres. Wij proberen binnen 3 uur te antwoorden.

Niet goed?! Geld Terug Garantie!

Wij hopen uiteraard dat u het gene leuk vindt wat u bij ons besteld. Wilt u het toch retourneren... Dan krijgt u bij ons het geld terug.

Wij verzoeken u voortijdig contact op te nemen met de klantenservices via het onderstaande e-mail:

Info@tmsbtrading.nl