TERUGBETALINGSBELEID


Terugbetalingen (indien van toepassing)
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te informeren dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.
Als je wordt goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de originele betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Laattijdige of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.
Neem dan contact op met je creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat je terugbetaling officieel wordt gepost.
Neem vervolgens contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.
Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft nog steeds uw terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@tmsbtrading.nl .

Verkoopartikelen (indien van toepassing)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, verkoopartikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als je het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@tmsbtrading.nl voor verdere instructies.

Cadeaus
Als het artikel bij aankoop als cadeau is gemarkeerd en direct naar jou is verzonden, ontvang je een cadeautegoed voor de waarde van je retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt er een cadeaubon naar je gemaild.

Als het artikel bij aankoop niet als cadeau was gemarkeerd, of als de cadeaubonhouder de bestelling naar zichzelf heeft laten versturen om deze later aan je te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaubonhouder en hij komt achter je retourzending.

Verzending
Om je product te retourneren, moet je eerst contact met ons opnemen om een retouradres te ontvangen.

Je bent verantwoordelijk voor het betalen van je eigen verzendkosten voor het retourneren van je artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending afgetrokken van uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel van meer dan 75 euro verzendt, moet u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering te kopen. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.
Leerzaam Speelgoed

Educatief speelgoed op basis van groene energie. Uw kind wordt spelend wegwijs in de wereld van nieuwe groene energie... De omschakeling van fossiele brandstof naar klimaat neutraal energie consumeren is aangebroken.

1-5 Dagen Verzending

Wij versturen al ons speelgoed via pakketpost.

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf 55 euro.

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen.

Klantenservice

Mocht u meer info over het product, verzending, betaling of andere vragen hebben, kijk dan bij de pagina 'vragen en antwoorden' in het menu boven aan de pagina.

U kunt uw vraag ook sturen naar het onderstaande e-mail adres. Wij proberen binnen 3 uur te antwoorden.

Niet goed?! Geld Terug Garantie!

Wij hopen uiteraard dat u het gene leuk vindt wat u bij ons besteld. Wilt u het toch retourneren... Dan krijgt u bij ons het geld terug.

Wij verzoeken u voortijdig contact op te nemen met de klantenservices via het onderstaande e-mail:

Info@tmsbtrading.nl