TECHNIEK OP SCHOOL

Wij bieden educatief speelgoed en techniek bouwpakketten aan in grotere hoeveelheden. 

Het leukste voor een kind is om zelf te ontdekken hoe iets werkt. Door de kinderen tijdens de les de educatieve bouwpakketten in elkaar te laten zetten zullen zij spelenderwijs leren hoe elektriciteit werkt en dit ook nog eens op een bijzondere manier van leren. Wanneer kinderen plezier hebben tijdens het leren zullen zij het makkelijker vinden om te leren. Wij willen kinderen kennis laten maken met de toekomst, dit omdat elektriciteit in de toekomst een steeds belangrijkere rol gaat spelen. Fossiele brandstof is niet meer van deze tijd en daarom zijn er andere vormen van energie opwekken uitgevonden. Zo kunt u bij ons ook knutselpakketten kopen die op zonne-energie werken. 

Mocht u interesse hebben in bepaalde producten, schroom niet en vul onderstaande contact info in en wij zullen zo spoedig mogelijk met u contact opnemen. Voor vragen willen wij graag voor u klaar staan.

Leerzaam Speelgoed

Educatief speelgoed op basis van groene energie. Uw kind wordt spelend wegwijs in de wereld van nieuwe groene energie... De omschakeling van fossiele brandstof naar klimaat neutraal energie consumeren is aangebroken.

1-5 Dagen Verzending

Wij versturen al ons speelgoed via pakketpost.

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf 55 euro.

Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen.

Klantenservice

Mocht u meer info over het product, verzending, betaling of andere vragen hebben, kijk dan bij de pagina 'vragen en antwoorden' in het menu boven aan de pagina.

U kunt uw vraag ook sturen naar het onderstaande e-mail adres. Wij proberen binnen 3 uur te antwoorden.

Niet goed?! Geld Terug Garantie!

Wij hopen uiteraard dat u het gene leuk vindt wat u bij ons besteld. Wilt u het toch retourneren... Dan krijgt u bij ons het geld terug.

Wij verzoeken u voortijdig contact op te nemen met de klantenservices via het onderstaande e-mail:

Info@tmsbtrading.nl